Meny
Meny

Donnay X-Dual Silver. MATS WILANDERS VALG!

Varekode: DXDS001

Dual-Core racketer har to lag med XēneCore™ tubing fylt inn i håndtaket og hele rammen som eliminerer tap av energi ved ball kontakt. Denne teknologien gir ekstra kraft, komfort, kontroll og stabilitet samtidig som man beholder X-Seriens manøvrerbarhet. God manøvrerbarhet og lett svingbarhet er resultat av X-Seriens tynne rammeprofil og design.

X-Dual Silver er Donnay XeneCores mest solgte racketmodell i USA. Silver er 10 gram lettere og er litt mindre hodelett enn Gold utgaven av X-Dual.

Konseptet til nye Donnay er armsikkerhet der bruken av fylte rammer gir mindre vibrasjon transportert via racketen og ut i arm og skuldre. Teknologien med rammen delt opp i flere lag og fylt opp med et sterkt og superlett skum gir en mykere spillefølelse uten å gå på bekostning av kraft og kontroll. Hel-kjerne racketer gir opp til tre ganger mindre vibrasjon enn en tradisjonell hulrommet og luft fylt racket. Se video. 

Under vises en liten video om hva Jim Courier synes om X-Red 99, som er en tidligere modell av X-Dual Silver. X-Dual Gold er tilnærmet lik, men er 10 gram tyngre.

Vanlig pris 1 800,-

Special Price 1 590,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Hode størrelse: 99sqi
Ustrenget vekt: 300g
Ustrenget balanse: 320mm
Strengemønster: 16x19
Racket stivhet (RDC): 64
Anbefalt strengetrykk: 20kg (+/- 10%)
Ramme profil: 15/18/17mm[1]
Lengde: 68.6 cm
Teknologi: Dual XēneCore™

 

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Donnay X-Dual Silver. MATS WILANDERS VALG!