Meny
Meny

Babolat Pure Aero Pluss 2019!

Varekode: 102356

Pure Aero Pluss= forlenget utgave for mer svingkraft!

Pure Aero, en av verdenes mest solgte og populære racket modeller og Rafael Nadals valg av tennisracket, slippes nå i en ny og forbedret utgave.De utrolige spinn egenskapene forblir, men nå utviklet med enda mer kontroll egenskaper.

Pure Aero er et naturlig valg for aggressive grunnlinjespillere som ønsker å kontrollere spillet med tempo og spinn. På denne oppdateringen senker Babolat fleksibiliteten, noe som gir racketen en litt mer kontrollert og arm-vennlig respons. Babolat har også flyttet Cortex-dempematerialet til hodet på racketen (kl 3 og 9) noe som resulterer i en litt mykere følelse under slagøyeblikket. Det aerodynamiske rammedesignet (Aeromodular3) reduserer luftmotstand og gjør det mulig for rackethodet å bevege seg raskere gjennom luften som igjen fører til økende ballhastighet og mer spinn.

Rammens "Taipan yellow" farge er inspirert av den svært giftige Taipan-slangen fra Australia. Kombinert med den sporty metalliske finishen og den aerodynamiske skrifttypen, fremstår den nå i en enda mer sporty og stilfull drakt.

Racketen leveres standard ustrenget. Gjør dine strenge-valg fra "drop down" menyen under.

1 990,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Vekt 300 g
Hodestr. 100 in
Balanse 320 mm
Fleksibilitet 71 ra
Lengde 27,6 in
Strengemønster 16/19
Grep Syntec Pro
Materiale Grafitt

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Babolat Pure Aero Pluss 2019!