Meny
Meny

Om oss

VÅR FILOSOFI

Mange tennisentusiaster har nok opplevd, som oss, at de store varehusene innen sport nedprioriterer kvalitetsutstyr for tennis. De sier markedet er for snevert og hyllene fylles med billig racketer som en snekker ville kalt for "engangsverktøy".

Grunntanken bak racket1.com er derfor å tilby det beste av tennisutstyr til våre kunder. Være tilgjengelige for spørsmål og kundeservice samt å ha produktene vi tilbyr på eget lager slik at leveringstiden reduseres.

I dagens travle samfunn erfarer mange at kundeservice via telefon i praksis er vanskelig og at svartiden på mail ofte er lang. Vi vil strekke oss langt for å besvare både telefon og mailhenvendelser raskt slik at du som kunde vil kunne oppleve en direkte kontakt med oss bak web-shopen.

VÅRE PRODUKTER

Vi har agentur/ import av alt Donnay Xenecore tennisutstyr for Norge, Sverige og Danmark. Donnay var tidligere verdens største produsent av tennis racketer og ble etablert i 1910. I storhetstiden ble Donnay brukt av spillere som Bjørn Borg, Andre Agassi og Rod Laver.

I dag er Donnay en nisje-produsent som lager racketer av høy kvalitet under slagordet "Armsafe power". Etter å ha vært ute av racket markedet i flere år ble Donnay racketen relansert fra USA i 2009. Kongstanken og konseptet til nye Donnay er å levere armvennlige racketer og dette har resultert i en patentert løsning der hulrommet i racket-rammen er fyllt opp med et vibrasjonsdempende materiale og der selve rammen er laget av en kompositt blanding som er 1,5 ganger sterkere enn grafitt (xenecore).

I moderne tennis er det en kjennsgerning at stadig flere spillere opplever problemer med vrist, albue og skuldre. Årsaken til dette kan i stor grad knyttes til tradisjonelle, hulrommede racketer og stive polyester strenger. Alle Donnay racketer har helkjerne ramme og anbefales strenget med et litt lavere trykk enn gjennomsnittet.

Vi i racket1.com fikk sympati for Donnay Xenecore`s dedikerte innsats for å utvikle/ produsere racketer som tar spillerens arm og helse på alvor. Dette resulterte i at vi søkte og fikk agentur for Donnay Xenecore tennis i Skandinavia sommeren 2016.

Vi fører også kjente merkevarer som Fila, K-Swiss, MSV, Wilson, Babolat, Head, Yonex, Slazenger, Prince, Luxilon og Dunlop.

 

HVEM ER VI

Tore Skognes og Per Steen heter vi bak racket1.com og at vi er over snittet interessert i tennis er ingen overdrivelse. Vi sover ikke med racketen i senga enda, men slike beskyldninger har forekommet. Denne entusiasmen og ekte tennisglede ønsker vi å dele med deg som kunde og du er velkommen til å stille oss spørsmål/ diskutere alt som omhandler tennis og tennisutstyr.

Vårt showroom/lager i Storgata 49 i Svelvik vil være åpent torsdager 12-18 og lørdager fra 10-15 dersom du ønsker å besøke oss eller handle direkte. Vi har også strengeservice og faste lave priser på baller.

Med på vårt Donnay team er spiller og Donnay-ambassadør, Amy Jønsson Raaholt. Hun er Norges mestevinnende kvinnlige tennisspiller. Vi har også med på laget noen av Norges beste junior spillere, Karl Adrian Ringdal Nørstenes og Niclas Fjellman.

 

Organisasjonsnummer 917643474