Meny
Meny

Om Donnay

Vi har agentur/ import av alt Donnay Xenecore tennisutstyr for Norge, Sverige og Danmark. Donnay var tidligere verdens største produsent av tennis racketer og ble etablert i 1910. I storhetstiden ble Donnay brukt av spillere som Bjørn Borg, Andre Agassi og Rod Laver.

I dag er Donnay en nisje-produsent som lager racketer av høy kvalitet under slagordet "Armsafe power". Etter å ha vært ute av racket markedet i flere år ble Donnay racketen relansert fra USA i 2009. Kongstanken og konseptet til nye Donnay er å levere armvennlige racketer og dette har resultert i en patentert løsning der hulrommet i racket-rammen er fyllt opp med et vibrasjonsdempende materiale og der selve rammen er laget av en kompositt blanding som er 1,5 ganger sterkere enn grafitt (xenecore).

I moderne tennis er det en kjennsgerning at stadig flere spillere opplever problemer med vrist, albue og skuldre. Årsaken til dette kan i stor grad knyttes til tradisjonelle, hulrommede racketer og stive polyester strenger. Alle Donnay racketer har helkjerne ramme og anbefales strenget med et litt lavere trykk enn gjennomsnittet.

Vi i racket1.com fikk sympati for Donnay Xenecore`s dedikerte innsats for å utvikle/ produsere racketer som tar spillerens arm og helse på alvor. Dette resulterte i at vi søkte og fikk agentur for Donnay Xenecore tennis i Skandinavia sommeren 2016.

Vi fører også kjente merkevarer som Wilson, Fila, Babolat, Yonex, Slazenger og Dunlop.

Why 7-time Grand Slam champ Mats Wilander chooses Donnay:
https://www.donnaytennis.com/testimonials

 

Donnay helkjerne racketer