Meny
Meny

Donnay Formula Pentacore. SPESIALTILBUD!!

Varekode: DFP001

Donnay Formula Pentacore er topp-modellen til Donnay XēneCore Tennis og er en oppgradering av populære Formula GT Quad og Tri core.

Formula 100 er en racket som er i samme klasse som Babolat's Pure Drive. De har ganske like spesifikasjoner som hodestørrelse, strengemønster, vekt og balanse punkt. Hovedforskjellen ligger i rammen der Donnay Formula er basert på Penta Xenecore teknologien, som betyr at racket-rammen er av xenecore (1,5 ganger sterkere enn grafitt) og fylt opp av fem lag (penta) med et vibrasjonsdempende materiale. Dette gir optimal komfort og spillefølelse samt mindre vibrasjons-belastning på arm og skuldre.

Feels soft- hits hard!

Vanlig pris 1 800,-

Special Price 1 100,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Hode størrelse: 100sqi
Ustrenget vekt: 300g
Ustrenget balanse: 320mm
Strengemønster: 16x19
Racket stivhet (RDC): 69
Anbefalt strengetrykk: 22kg (+/- 10%)
Ramme profil: 20/27/24mm[1]
Lengde: 68.6 cm
Teknologi: Penta XēneCore™

Konseptet til nye Donnay er armsikkerhet der bruken av fylte rammer gir mindre vibrasjon transportert via racketen og ut i arm og skuldre. Teknologien med rammen delt opp i flere lag og fylt opp med et sterkt og superlett skum gir en mykere spillefølelse uten å gå på bekostning av kraft og kontroll. Hel-kjerne racketer gir opp til tre ganger mindre vibrasjon enn en tradisjonell hulrommet og luft fylt racket. Se video. 

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Donnay Formula Pentacore. SPESIALTILBUD!!