Meny
Meny

Donnay Formula Pentacore 100 (Black Edition) PRISKAMPANJE!

Varekode: DFP002

Donnay Formula Pentacore er topp-modellen til Donnay XēneCore Tennis og er en oppgradering av populære Formula GT Quad og Tri core.

Formula 100 er en racket som er i samme klasse som Babolat's Pure Drive. De har ganske like spesifikasjoner som hodestørrelse, strengemønster, vekt og balanse punkt. Hovedforskjellen ligger i rammen der Donnay Formula er basert på Penta Xenecore teknologien, som betyr at racket-rammen er av xenecore (1,5 ganger sterkere enn grafitt) og fylt opp av fem lag (penta) med et vibrasjonsdempende materiale. Dette gir optimal komfort og spillefølelse samt mindre vibrasjons-belastning på arm og skuldre.

Feels soft- hits hard!

Vanlig pris 1 500,-

Special Price 999,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Hode størrelse: 100sqi
Ustrenget vekt: 300g
Ustrenget balanse: 320mm
Strengemønster: 16x19
Racket stivhet (RDC): 62
Anbefalt strengetrykk: 22kg (+/- 10%)
Ramme profil: 20/27/24mm[1]
Lengde: 68.6 cm
Teknologi: Penta XēneCore™

Konseptet til nye Donnay er armsikkerhet der bruken av fylte rammer gir mindre vibrasjon transportert via racketen og ut i arm og skuldre. Teknologien med rammen delt opp i flere lag og fylt opp med et sterkt og superlett skum gir en mykere spillefølelse uten å gå på bekostning av kraft og kontroll. Hel-kjerne racketer gir opp til tre ganger mindre vibrasjon enn en tradisjonell hulrommet og luft-fylt racket.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Donnay Formula Pentacore 100 (Black Edition) PRISKAMPANJE!