Meny
Meny

Donnay Formula 100 Hexa. BESTSELLER!

Varekode: DFH001

Donnay Formula 100 Hexa er topp-modellen til Donnay XēneCore Tennis og er en oppgradering av populære Formula Pentacore.

Formula 100 er en racket som er i samme klasse som Babolat's Pure Drive. De har ganske like spesifikasjoner som form, hodestørrelse, strengemønster, vekt og balanse. Hovedforskjellen ligger i rammen der Donnay Formula er basert på Hexa Xenecore teknologien, som betyr at racket-rammen er av xenecore (1,5 ganger sterkere enn grafitt) og fylt opp av seks lag (hexa) med et vibrasjonsdempende materiale. Dette gir optimal komfort og spillefølelse samt mindre vibrasjons-belastning på arm og skuldre.

Med Donnay Formula 100 Hexa går Xenecore Tennis motstatt vei av de fleste racket produsenter med en mykere racket. Flex(ra) på denne racketen er 57 hvilket betyr at den er langt mindre belastende for armen å spille med. Standarden for racketer i denne sjangeren er en flex på +/- 70. Ulempen med en mykere racket er normalt mindre kraft/ power, men pga Formula Hexa konstruksjonen med hel kjerne gir denne racketen allikevel tilstrekkelig med trøkk.

 

 

 

 

Hode størrelse: 100sqi
Ustrenget vekt: 300g
Ustrenget balanse: 320mm
Strengemønster: 16x19
Anbefalt strengetrykk: 22kg (+/- 10%)
Ramme profil: 20/27/24mm[1]
Lengde: 68.6 cm
Teknologi: HexaCore XēneCore™

Vanlig pris 2 200,-

Special Price 1 590,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Hode størrelse: 100sqi
Ustrenget vekt: 300g
Ustrenget balanse: 320mm
Strengemønster: 16x19
Anbefalt strengetrykk: 22kg (+/- 10%)
Ramme profil: 20/27/24mm[1]
Lengde: 68.6 cm
Teknologi: HexaCore XēneCore™

Konseptet til nye Donnay er armsikkerhet der bruken av fylte rammer gir mindre vibrasjon transportert via racketen og ut i arm og skuldre. Teknologien med rammen delt opp i flere lag og fylt opp med et sterkt og superlett skum gir en mykere spillefølelse uten å gå på bekostning av kraft og kontroll. Hel-kjerne racketer gir opp til tre ganger mindre vibrasjon enn en tradisjonell hulrommet og luft-fylt racket.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Donnay Formula 100 Hexa. BESTSELLER!