Meny
Meny

Donnay Allwood. Legenden!

Varekode: DOAW-001

Donnay Allwood, først lansert i 1976 er tilbake!

Racketen som fikk legende status på 70 tallet da Bjørn Borg vant 4 Wimbledon titler på rad med denne modellen.

Allwood er altså nå tilbake, men i en topp moderne utgave. Vi har beholdt navnet og de kule fargene fra originalen, men der stopper likheten:

Donnay Allwood er en racket som er bygget på Xenecore-teknologien og er første racket ut med seks lag vibrasjonsdempende materiale som går fra håndtaket og gjennom hele rammen (Hexacore). Med en ramme profil på 22 mm så er denne racketen litt kraftigere bygd enn de øvrige Donnay modeller og er et fint supplement til vår portefølje av racketer med tynne rammer. Allwood har en hode størrelse på 102 SQ og et strengemønster på 16x19 som skal gi lett tilgang til power og spin.

Den virkelige forskjellen på denne racketen og "mainstream" av dagens modeller er ikke synlig. Den ligger i racketens flex/ stivhet og stabiliteten og spillefølelsen man får ved å ha en heldempet ramme. Normalt ligger flex/RA (RA=racketstivhet og høyere tall=stivere racket) mellom 60-70 blant dagens konkurranse racketer. Allwood ligger på 54. Det betyr at vi med denne modellen går motsatt vei av de øvrige produsenter og vi håper dette blir et kjærkomment tilbud til alle de spillere som har savnet en "myk racket". Allwood egner seg derfor aller best for spillere som verdsetter komfort, touch og spillefølelse.

Gjør dine strengevalg i drop down menyen under.

 

 

Vanlig pris 2 200,-

Special Price 1 690,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Legenden Donnay Allwood er tilbake!

Hode størrelse: 102 in²
Ustrenget vekt: 300g
Ustrenget balanse: 320mm
Strengemønster: 16x19 
Ramme profil: 22/22/22mm[1]
Lengde: 68.6 cm
Teknologi: SexaCore XēneCore™

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Donnay Allwood. Legenden!