Meny
Meny

Babolat Pure Strike 18/20. JANUARSALG!

Varekode: 102404

Nyhet! Pure Strike med 18x20 strengemønster!

Babolat har med den nye Pure Strike serien fanget oppmerksomheten til offensive spillere som tar ballen tidlig og som ønsker å utnytte ballhastigheten fra motspiller. Pure Strike 100 anbefales dermed for spillere som vil kombinere fart og presisjon med en tynnere rammeprofil. Denne rammen har et litt større hode enn standard Pure Strike som igjen gjør den mer lettspilt. Rammens Hybrid teknologi som inneholder en blanding av kvadrat og elliptisk form, gir spilleren en perfekt kombinasjon av kraft og kontroll. Den nye Pure Strike gir mer spinn og kraft en tidligere modell, grunnet en noe tykkere ramme enn forgjengeren og et strengemønster som er mer åpent (FSI Spin Technology).Takket være et nytt PEBAX-materialet i racketens bumper klarer Pure Strike å benytte seg av motstanderens kraft på en perfekt måte.

Alt i alt er denne modellen et godt alternativ til spilleren som ønsker å kombinere fart, presisjon og spinn i en moderne racket bygget for kontroll i en klassisk design.

Finn din favoritt streng og velg fra drop down menyen under. Du kan også velge strengetrykk, men dette er ikke påkrevd.

Alle våre racketer strenges på vår topp moderne Wilson Baiardo strengemaskin (US Open official) og strengetrykket kontroll-måles før racketen sendes ut.

Vanlig pris 2 500,-

Special Price 1 790,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Vekt 305 g
Hodestr. 98 in
Balanse 320 mm
Fleksibilitet 70 ra
Lengde 27 in
Strengemønster 18/20
Grep Syntec Team
Materiale Grafitt

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Babolat Pure Strike 18/20. JANUARSALG!