Meny
Meny

Babolat Pure Aero Tour 2019.

Varekode: 102352

Som de andre familiemedlemmene i Pure Aero har Pure Aero Tour spesialisert seg på spinn og kraft. Pure Aero er en av verdens mest solgte tennisracketer og dette er Tour utgaven som er 15 gram tyngre enn standard Pure Aero. Med sine 315 gram tiltrekker den seg viderekomne spillere som søker god stabilitet.

På denne oppdateringen senker Babolat fleksibiliteten, noe som gir racketen en litt mer kontrollert og arm-vennlig respons. Babolat har også flyttet Cortex-dempematerialet til hodet på racketen (kl 3 og 9) noe som resulterer i en litt mykere følelse under slagøyeblikket.

Det aerodynamiske rammedesignet (Aeromodular3) reduserer luftmotstand og gjør det mulig for rackethodet å bevege seg raskere gjennom luften som igjen fører til økende ballhastighet og mer spinn. Rammens "Taipan yellow" farge er inspirert av den svært giftige Taipan-slangen fra Australia. Kombinert med den sporty metalliske finishen og den aerodynamiske skrifttypen, fremstår den nå i en enda mer sporty og stilfull drakt.

Racketen leveres standard ustrenget. Gjør dine strengevalg fra "drop down" menyen under.

1 890,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Balanse: 315 mm
Vekt: 315 g
Treffoverflate: 100 in²
Strengemønster: 16x19
Strenget: Standard ustrenget

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Babolat Pure Aero Tour 2019.