Meny
Meny

Babolat Pure Aero Team 2019

Varekode: 102358

NYHET!

Pure Aero Team, lillebroren og en litt lettere utgave av populære Pure Aero (Nadal`s racket valg), kommer nå i nytt design. Pure Aero Team veier 285 gram og er dermed 15 gram lettere enn Nadals racket Pure Aero. Pure Aero Team passer for juniorer, damespillere og andre spillere som trives med en lettere racket. Spillere som ønsker mer spinn og tempo i sitt spill vil elske responsen denne racketen gir.

Babolat har på denne nye modellen flyttet Cortex-dempematerialet til hodet på racketen (kl 3 og 9) noe som resulterer i en litt mykere følelse under slagøyeblikket. Det aerodynamiske rammedesignet (Aeromodular3) reduserer luftmotstand og gjør det mulig for rackethodet å bevege seg raskere gjennom luften som igjen fører til økende ballhastighet og mer spinn. Rammens "Taipan yellow" farge er inspirert av den svært giftige Taipan-slangen fra Australia. Kombinert med den sporty metalliske finishen og den aerodynamiske skrifttypen, fremstår den nå i en enda mer sporty og stilfull drakt.

Finn din favoritt streng og velg fra drop down menyen under.

Du kan også velge strengetrykk, men dette er ikke påkrevd.

Alle våre racketer strenges på vår topp moderne Wilson Baiardo strengemaskin (US Open official) og tension kontroll-måles før racketen sendes ut.

1 790,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Gir mye fart og spinn - 285 gram

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Babolat Pure Aero Team 2019