Meny
Meny

BABOLAT PURE AERO LITE 2019.

Varekode: 102360

NYHET!

Pure Aero Lite, lillebroren og en lettere variant av Rafael Nadals Pure Aero, kommer nå i nytt design. Med sine 270 gram er den 30 gram lettere enn Nadals racket Pure Aero og er dermed et godt alternativ for juniorer, damespillere og andre som trives med en lettere racket.

De utrolige spinn egenskapene forblir, men racketen er nå utviklet med enda mer kontroll egenskaper. Pure Aero er et naturlig valg for aggressive grunnlinjespillere som ønsker å kontrollere spillet med tempo og spinn. På denne oppdateringen senker Babolat fleksibiliteten, noe som gir racketen en litt mer kontrollert og arm-vennlig respons. Babolat har også flyttet Cortex-dempematerialet til hodet på racketen (kl 3 og 9) noe som resulterer i en litt mykere følelse under slagøyeblikket. Det aerodynamiske rammedesignet (Aeromodular3) reduserer luftmotstand og gjør det mulig for rackethodet å bevege seg raskere gjennom luften som igjen fører til økende ballhastighet og mer spinn.

Rammens "Taipan yellow" farge er inspirert av den svært giftige Taipan-slangen fra Australia. Kombinert med den sporty metalliske finishen og den aerodynamiske skrifttypen, fremstår den nå i en enda mer sporty og stilfull drakt.

Finn din favoritt streng og velg fra drop down menyen under. Du kan også velge strengetrykk, men dette er ikke påkrevd. Alle våre racketer strenges på vår topp moderne Wilson Baiardo strengemaskin (US Open official) og tension kontroll-måles før racketen sendes ut.

Vanlig pris 1 900,-

Special Price 1 590,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Gir mye fart og spinn - 270 gram

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: BABOLAT PURE AERO LITE 2019.