Meny
Meny

Babolat Pulsa Padelsko Herre

Varekode: 30S20689

BABOLAT PULSA

Når man begynner å spille padel så oppdager man raskt hvor viktig det er med riktig fottøy. Med Babolat Pulsa får mosjonistspilleren et veldig bra grep på underlaget samtidig som den er lett og gir god komfort.Undersålen er produsert kun for padel.

De spesielle mønsteret består av små pigger og sikk sakk mønster. Piggene fører til godt feste i gresset og sikk sakk mønsteret gir et ekstremt godt grep i sanden. Resutatet er ett perfekt grep, både på padelbaner med mye sand samt de banene med mindre sand. Undersålens fremste del er ultrafleksibel og myk takket være 360 grader Flex-teknologi som følger spillets unike bevegelsesmønster. Med denne løsningen blir det og følge ballen i hjørnene og rotere med ballen veldig mye smidigere takket være at en større del av sålen har kontakt med banen.

Sålens holdbarhet garanteres av Michelin, gummieksperten som er ledende på dekkproduksjon. Helpartiet er rustet med KPRS-X som er et egetutviklet dempingssystem som minimerer støt som igjen gir økt komfort.

En veldig god padelsko til en fin pris!

1 075,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Padelsko. Blå
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Babolat Pulsa Padelsko Herre